Post by Hugh Janus on May 11, 2018 12:13:23 GMT
Mindenfóbiás, skizofrén, pánikbeteg, submissive koreai fijú keresi életképesebb Drágáját, aki gondoskodik róla, megvédi a csúnya, gonosz világtól, és aki mellett kivirágozhat a kis édes. Kicsit nehéz dolgod lesz az elején, hiszen haptefóbiás a kicsikém, de a bizalmába férkőzve le sem tudod majd vakarni magadról *______* (et és kedvcsináló itt:
Nincs konkrét plot ötletem, viszont vannak forrásaim, elég kicsit lebutítani őket, hogy fel se tűnjön senkinek se a hasonlóság, ez mindig beválik (ha mégis lebukunk, még a teljes megegyezés sem bizonyíték, plusz vannak embereim, akik örömmel kiutálják minden chatről azokat, akik be mernek szólni *-*)
Név és nemzetiség nem számít (pár névajánlat: Azariah, Luciel, Orion, Nyhil, Sin, Halcyon), viszont a közös gifek miatt mindenképp BTS tagot hozz, hisz ha senkinek sem tűnne fel, hogy egy pár vagyunk abból, hogy állandóan az öledben ülök, azok közlik mindenkivel, csakis az enyém vagy, kizárólag velem plotolhatsz *-* (vagy a multijaimmal, szívesen hozom az imádnivaló, félős kisöcsédet is, tipi-tapi chaten ér *___* )
Írnod nem kell, elég csak akkor, ha valaki le szeretné nyúlni a pb-t, de nem kell félned, időben megtudod, ha valaki ezt tervezné, erre is van emberem *-* De úgyis chaten fogjuk egymást boldogítani, ahol cukin az öledbe ülök, cukin pislogok rád, cukin öltöm ki a nyelvem, igazi romcsa álompár leszünk *-* (este 10 után, és ha csak ketten vagyunk, a 18+ra is nyitott vagyok *-*) Aláírásokat és reagkódokat is gyártok neked, amiket majd a „Hugh Janus gumiszobája” című témában keress *-*
Ha érdekel, írj pm-et, vagy gyere fel chatre, biztos összefutunk, egész nap ott vagyok *-*
Ui: órán ülök, de tuti meg fogok bukni, beteg vagyok, fáj a fejem, nem vettem be a gyógyszerem T_T